Novi spot za „Stare stvari“ Gužve u 16-ercu


Gužva u 16-ercu - Stare stvariSa albuma „Je ne regrette rien“ stigao nam je novi spot osječkog benda Gužva u 16-ercu i to za pesmu „Stare stvari“ čiji je autor gitarista Kristijan Jelinčić – Jela. Scenario, režiju, snimanje i montažu spota obavio je, kao i u prethodnom spotu, Igor Sambolec u GerilaFilm produkciji.

Snimanje je trajalo četiri dana na samo jednoj lokaciji, tačnije u jednoj sobi, a ideja je bila da se podsetimo na „stare stvari“ – one koje su obeležile mnoga detinjstva i mladosti – igrice, pivo sa ortacima, stripovi, fudbalske utakmice, a i sama pesma ima ponegde taj neki navijački naboj.

Osječki pankeri objavili su treći album posle šest godina i za njega, u svom stilu, kažu: „Ono po čemu se ovaj album razlikuje od ostalih je to što na njemu, prvi put postoje 2-3 ultimativna hita, 2-3 vrlo solidne pesme i 2-3 pesme koje će se, da tako kažemo, svideti samo nekolicini. Rekli bi da je ovo definicija albuma koji će naći put do komercijalnog uspeha, ali budući da je reč o Gužvi u 16-ercu, onda sa sigurnošću možemo odahnuti, jer ta opasnost ne postoji.“

U narednom periodu, Gužva u 16-ercu promovisaće nove pesme po Hrvatskoj i u regionu, radiće na novom materijalu, a novi spot najavljuju za jesen.

(Visited 60 times, 1 visits today)