Novi spot Neozbiljnih Pesimista USKORO!


Neozbiljni pesimisti - spot (Foto: Bitbox Photography)Navikli smo na sjajne svirke, naučili smo sve pesme, uživali u odličnim spotovima koji su suprotno od tekstova koji su ih pratili, bili puni optimizma i osmeha. A sada očekujemo nešto sasvim novo! Novi spot Pesimista za pesmu „Sve na silu“ odbrojava sitno za odjek u etar.

Oštra zima je konačno iza nas, a sa prvim zracima proleća Somborci u svom novom spotu nam donose prave paklene vrućine. Do sada su sami članovi benda manje više bili i glavni glumci u spotovima. Ovog puta pod dirigentskom palicom sjajnog Bojana Đurišića, naspram devet „anđela“ našlo se i devet „đavolica“ na čelu sa foto-modelom Andrijanom Spasić.

Ali to nije sve, bilo je tu i zanosnih vrckanja kukovima, oko kog su se drage moje dame Pesimisti danima trudili vežbajući da bi vi uživale. Neću vam otkrivati sve detalje ovog totalnog cirkusa koji će vas, sigurna sam oboriti s nogu.

Iako spot još nisam videla, unapred čestitam celoj ekipi na odrađenom poslu jer posle ovih 7 minuta „Making of Sve na silu“ hvata me veliki „neizdrž“, a to onda znači da su odradili sjajan posao. A da bi vam stvari bile malo jasnije, pogledajte „Making of Sve na silu“.

Uskoro i više informacija o samom spotu, novom albumu i planovima Neozbiljnih Pesimista za budućnost.

  • Foto: Bitbox Photography
(Visited 36 times, 1 visits today)