Novi spot Letu štuka premijerno na MTV-iju


Letu ŠtukeNovi spot sarajevskih Letu štuka „Brojevi računa“ prikazan je premijerno na regionalnom MTV-iju. Od 31. avgusta „Brojevi računa“ kreću i kao radijski singl na prostoru bivše Jugoslavije, a pesmu će emitovati i beogradski Studio B.

„Brojevi računa“ je najavni singl novog albuma, koji treba da nasledi regionalno uspešni prvenac „Letu štuke“ (2005) i drugi album „Proteini i ugljikohidrati“ (2008). Bend frontmena Dina Šarana trenutno radi na trećem albumu, čije izdavanje se očekuje početkom naredne godine.

Pesmom „Brojevi računa“ Štuke ostaju dosledne svom prepoznatljivom društveno svesnom stilu, iako u njoj ima i elemenata koji do sada nisu bili tipični za bend. Tekst potpisuje Dino Šaran, dok je muziku napisao sa bubnjarem Đaniijem Pervanom.

Spot je režirao Zoran Zonjo Marković u produkciji kuće „The books of knjige“, i sniman je na više lokacija u Crnoj Gori.

Letu štuke vratile su se pred srpsku publiku nastupom 25. avgusta prve večeri tradicionalne masovke Dani piva u Zrenjaninu, podelivši naslov zvezda večeri sa legendarnom pank grupom Pekinška patka.

Na svojoj premijeri u Zrenjaninu Štuke su stigle do bisa, svirajući „Sunce“, „Minimalizam“, „Paranoju“, „Bella Donnu“…Da li je potrebno reći da je „Pero papacoder“ primljen sa neskrivenim oduševljenjem publike? Povratak u Zrenjanin za Štuke je izgleda samo pitanje vremena…

{youtube}8xkBzwVj51Q{/youtube}

(Visited 309 times, 1 visits today)