Novi spot benda Stray Dogg + koncertna aktivnost


Stray DoggIndie bend iz Beograda, Stray Dogg, nedavno je predstavio novi spot za pesmu „Smile“, drugi po redu sa odličnog albuma „Almost“ koji su izbacili 30. maja prošle godine i može se besplatno preuzeti na njihovoj bandcamp strani.

Produkciju spota je uradila Sense produkcija, koja je zaslužna i za prvi spot za pesmu „Almost“, rediteljsku palicu držao Ivan Stojiljković, dok je direktor fotografije bio Ivan Marković.

Kao glumci pojavili su se Mima Gvozdenović i Goran Stamenić, a zanimljivost je u tome da ga je nosila na leđima tokom spota.

Nakon nekoliko solo nastupa kantautora Dušana Strajnića poznatijeg kao Dukat Stray-a (vokal i prateći vokal, gitara) odlučio je da oformi bend i uz njega čine ga Jelena Damjanović (klavir), Ana Janković (violina, prateći vokal) i Marko Ignjatović (solo gitara).

31. marta ih očekuje nastup u zagrebčkoj Tvornici kulture uz domaćine i takođe odlični bend, Felon. Isti bendove možete čuti i 6. aprila u Domu omladine Beograda (klub). Nakon toga očekuju se u drugoj polovini aprila u Novom Sadu i Omladinskom centru CK13, gde će ovaj put svirati u punom sastavu za razliku od februarske svirke u novootvorenom prostoru La Kawana, i nastupa sa dve gitare.

(Visited 30 times, 1 visits today)