Novi spot benda „Plastic Sunday“


plastic_sunday_1Garažni rokenrol trio “Plastic Sunday” iz Niša, objavio je i treći singl sa svog mini albuma „Razum traži razloge“ u formi video spota za pesmu „Negde“.

Spot je snimljen u studiju „De Znam“, koji se nalazi na sedmom spratu Bigza kao i na pojedinim lokacijama u Beogradu, a glavna uloga namenjena je basistkinji benda Aleksandri Stanković. Produkcija spota poverena je ljudima iz Kvazi Studija koji su zajedno sa bendom učestvovali u režiji ovog spota, scenario je zasluga benda Plastic Sunday dok su snimatelji u spotu bili Dragan Ćirković i Janko Ćirković.

Album „Razum traži razloge“ snimljen je u studiju Digimedia kao rezultat nagrade kritičara i redakcije web magazina Popboks kada je bend Plastic Sunday proglašen za najbolji novi bend u Srbiji 2010. godine. Snimatelji na albumu su bili Dragan Novković i Goran Crevar , koji je i producent ovog E.P.-a, a kao bonus našla se i već ranije snimljena pesma „Radostan dan“ koja je bila u vrhu mnogih relevantnih top lista u Srbiji 2010. godine. Decembra meseca 2011. godine ovaj E.P. koji sadrži 6 pesama, pojavio se kao besplatno izdanje  na online etiketi Silos, magazina Popboks i nakon pesama „Radostan dan“ i „Svuda oko nas“ ovo je treći singl sa albuma „Razum traži razloge“.

Bend Plastic Sunday trenutno se nalazi u fazi rada na novom materijalu koji bi do kraja ove , eventualno početkom sledeće godine trebao biti snimljen.

(Visited 9 times, 1 visits today)