Novi spot benda Nevreme – „Slomljen“


NevremeNakon što smo nedavno objavili promociju albuma i snimanje spota, kuršumlijsko-beogradski perspektivni bend Nevreme objavio je svoj prvi spot za pesmu „Slomljen“.

Album prvenac „Peščani sat“ koji sadrži devet pesama objavili su pod okriljem izdavačke kuće One Records. Snimljen je u avgustu 2011. godine.

Prvi singl sa albuma je pesma “Slomljen” za koju je snimljen i spot, koji su momci iz benda Nevreme osvojili u nagradnom konkursu TMM produkcije“Snimite spot za jedan euro”.

„Iznenađeni smo bili koliki je broj ljudi glasao za Nevreme, iako moram priznati da pre konkursa nisam imao prilike da se upoznam sa radom ovog sastava. Drago mi je što smo u prilici da jednom sastavu koji dolazi iz grada u kome se mali broj mladih odlučuje za bavljenjem rock muzikom pomognemo da i šira javnost upozna njihov autorski rad“, rekao je Dragiša Radulović, direktor TMM produkcije.

Režiju spota potpisuje Mladen Stojanović, za fotografiju je zadužen bio Bojan Stevanović, dok su realizaciju spota pomogle šarmantne Jovana Kostadinović, koja se pojavljuje u spotu, i Tamara Marinović, stilistkinja.

  • Foto: Bojan Stevanović
(Visited 54 times, 1 visits today)