Novi spot benda MaraQYa za pesmu „Daj mi to“


MaraQYaNovim spotom za singl „Daj mi to“ beogradski bend MaraQYa najavljuje drugi album. Pomenuta pesma inspirisana je velikim James Brown-om i uopšte muzikom perioda u kome je Brown dominirao.

Spot je snimljen na humanitarnom koncertu benda u Pozorištu na Terazijama koji je bio posvećen „Deci sa ulice“, a organizovan u saradnji sa Centrom za integraciju mladih.

Reditelj spota je Nemanja Vojinović, direktor fotografije Stefan Momirov, a snimali su Uroš Milutinović, Stefan Pažin i Dušan Popović.

Produkciju potpisuje Marko Stojanović Louis (MSLouis Records), a montažer je Andreja Radosavljević.

Sedmočlani bend MaraQYa osnovan je novembra 2008. godine u Beogradu. Sviraju soul na moderan način i uz srodne uticaje. Ogromnom količinom energije koju prenose na publiku tokom svojih lajv nastupa, brzo su stekli fanove. Počeli su sa pesmom „Kada te vidim“, a prošle godine objavili su debi album „Savršen dan“.

Taj album kao i novi spot za pesmu „Daj mi to“ možete preuzeti sa sajta www.mtv.rs besplatno, jer kako kažu: „Najvažnije je da našu muziku čuje što više ljudi i, naravno, da posle toga dobiju želju da nas čuju i uživo.“

(Visited 53 times, 1 visits today)