Novi spot benda Atlantida


atlantida_nakrilimaPopularni beogradski hard rok bend Atlantida objavio je spot za pesmu „Na krilima plavog anđela“ koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu „Na krilima…“, objavljenom za izdavačku kuću „One Records“.

„Za pesmu i spot smatramo da predstavljaju vrhunac dosadašnjeg toka naše karijere, te možemo reći da se poduže čekanje više nego isplatilo.“, navodi bend u saopštenju.

Na početku spota prelepa melodija sa izraženim klavijaturama koja oslikava sećanja na idilične šetnje sa Plavim Anđelom, na osmehe ljubavi, sreću…

I snovi u sadašnjosti, u kojima živi želja

                                        „da u plavim očima nađem reči nemih usana,

                                   koje kažu da prava istina je negde između jave i sna“

Snovi koji umeju da dovedu i do ludila…ili je možda samo u pitanju prividno ludilo. Kako izgleda Atlantidin Plavi Anđeo, nećemo vam mi otkrivati, otkriće vam ovaj zanimljiv spot…

Produkciju spota potpisuje PIMP Studios na čelu sa Nikolom Filipovićem, poznatim po radu sa velikim imenima kao što su Hammerfall, Blind Guardian, Symphony X i Edguy, koji je ujedno osmislio ideju i priču za video.

Snimanje obavljeno na nekoliko lokacija uključujući prostorije Udruženja Rok Muzičara Srbije, televizije MTS, kao i više otvorenih lokacija.

Pesmu je uradio Emir Hot, dok aranžman zajedno s njim potpisuje bend, tekst je delo frontmena Nemanje Savića, a u spotu se pojavljuje i model Dušica Jovičić. Bend se zahvaljuje prodavnici muzičke opreme Mitros Music na podršci koju im je pružila, akademskom slikaru Miroslavu Kolundžiji koji im je ustupio svoje slike za scenografiju u prvom delu spota, ako i URMUS-u na ustupanju svojih prostorija.

Atlantidu čine: Nemanja Savić (vokal), Dragiša Đorđević (gitara), Siniša Prodanović (gitara), Mihajlo Puhača (klavijature), Marko Jovanović (bas) i  Slavko Živković (bubnjevi).

(Visited 26 times, 1 visits today)