Novi singl Stinga


StingNakon deset godina koliko je proteklo od albuma Sacred Love, u prodaji se pojavio Stingov novi album pod nazivom The Last Ship sa kojeg nam stiže i drugi singl „And Yet“.

Novi album inspirisan je Stingovim radom na brodvejskom mjuziklu koji nosi isti naziv i koji će se na Brodveju pojaviti na jesen 2014. nakon što premijerno bude izveden u Čikagu leta iste godine. Mjuzikl se osvrće na Stingovo odrastanje i njegova razmišljanja o porodici, zajednici iz koje potiče, kao i o univerzalnim istinama.

„And Yet“ je drugi singl sa albuma The Last Ship nakon numere „Practical Arrangement“ objavljene u julu. Pesma govori o Stingovim korenima, o početnoj tački njegovog puta i osećanjima koja ga vežu za nju. Govori i o trenucima zbunjenosti i traganju za sopstvenim identitetom kroz prisećanje. Pesmu krasi blagi latino ritam i pevanje koje više naliči pripovedanju. Sudeći po prva dva singla sa novog albuma, slušaoce čeka kvalitetan materijal predvođen dirljivim tekstovima i prijatnim instrumentalom koji opušta.

(Visited 68 times, 1 visits today)