Novi singl Lovely Quinces – „Call The Shots“


lovely-quinces01Lovely Quinces objavila je novi singl „Call The Shots“, još jednu saradnju sa producentom Markom Mrakovčićem i novi u nizu sjajnih singlova splitske kantautorke.

Nova numera, koja se bez sumnje ubraja među najbolje Dunjine autorske radove, podseća na snažne alt country i gitarističke pop početke njenog rada, zabeležene na prvencu No Room For Us.
Novu pesmu, kao i veći deo kataloga koji Dunja ima iza sebe, predstaviće na nizu koncerata koji je očekuju ovog leta, među kojima se izdvaja nastup na Sziget festivalu u Budimpešti. Nakon koncertno aktivne letne sezone, za jesen Lovely Quinces najavljuje novo studijsko izdanje, prvo nakon Meet Me In Moscow EP-a iz 2015. godine.

U maju će Lovely Quinces krenuti na kratku austrijsko-slovensku turneju na kojoj će od 17. do 20. nastupiti u Grazu, Salzburgu, Mariboru i Ljubljani. Tabor Film Festival na rasporedu je 8., a Veszprem Streem Music Festival 19. jula. Avgust je rezerviran za koncerte na Ferragosto Jamu i svetski poznatom Szigetu u Budimpešti. Budvanski Novi val festival, čuće Lovely Quinces 8. septembra.

(Visited 67 times, 1 visits today)