Novi singl Leta3 – „Punjeta“


Let3Nakon dve godine grupa Let3 ima novi singl “Punjeta”!

Nastala na temeljima Leta2, s delom teksta napisanim početkom 80-tih, dorađivana sledećih 30-ak godina, sa refrenom i aranžmanom iz aktualne 2013. godine, ‘Punjeta’ je himna svih živih generacija i logična veza sadašnjosti i mitologiziranih 80-tih. Spoj koji je nastajao 3 decenije; od Termita, Strukturnih Ptica i Leta2 do aktualnog Leta3, lišen akademizma bilo kojeg vremena najnovije je obraćanje hrvatskoj javnosti večnih disidenata hrvatske muzičke scene.

„‘Punjeta’ je himna radničkoj klasi, radnom narodu i svim Hrvatima“ – rekao je Damir Martinović Mrle.

Let2

Na albumu čiji izlazak očekujemo u junu, a koji će retke lo-fi snimke Leta 2 konačno opisivati i uvrstiti u hrvatsku diskografiju dostupnu svima koji su bili savremenici ove pank supergrupe kao i onima mlađih generacija, naći će se i najnoviji singl Leta 3 „Punjeta“.

Naravno, prvo live izvođenje “Punjete” dogodit će se 13. juna na Tuborg Open Fairu kada Let3 nastupa sa Partibrejkersima i Pozdravom Azri. U petak, 14. juna na Šalati će nastupiti TBF, Rambo Amadeus i St!llness. Sa zadovoljstvom najavljujemo događaje koji će muzički reaktivirati stadion na Šalati, omiljeno mesto mnogih Zagrepčana i gostiju grada, koncertni prostor koji je ugostio ogromna imena domaće i svetske muzičke scene. Prva najava održavanja Tuborg Open Faira izazvala je veliki interes publike koja je prepoznala osnovnu ideju ove muzičke platforme, a ona je – atraktivnim muzičkim sadržajima i odabirom vrhunskih izvođača dodatno obogatiti hrvatsku koncertnu i festivalsku scenu. Odlični izvođači, sjajan ambijent stadiona na Šalati i izuzetno prihvatljive cene ulaznica dobitna su kombinacija nove muzičke ponude grada Zagreba.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proleća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cene ulaznica i paketa. Namera je vrhunsku muziku u sklopu Tuborg Open Faira cenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice

  • 50 kn – od 22.5. do 13.6.
  • 60 kn – na dan koncerta na blagajni

Paket – 2 ulaznice

  • 75 kn – od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Entrio – www.entrio.hr

(Visited 57 times, 1 visits today)