Novi singl i spot Puls Rockbend-a


PULS_finalSpot za pesmu “Strah” kojom najavljuju novi album na kom uveliko rade, snimljen je u okolini Oblačinskog jezera u opstini Merošina.

“Hvala Direkciji za sport i turizam, te male i gostoljubive opštine. Zahvaljujemo se EPS – Jugoistok –  GENIJALCIMA koi su nam obezbedili 20KW u sred ničeg…na sred poljane, utrine….nasadili banderu i civilizacjiu (struju)! Takodje i JKP Medijana iz Niša, koji su nam poslali punu cisternu vode za prskanje čak iz Niša.” izjavili su.

Bend Puls nastao je početkom 2002. godine a muzički stil koji neguju je čvrst rock sa primesama hard i heavy-ja. Tokom 2003. godine izlazi kompilacija radio Beograda „202“ u izdanju Rock express records-a, na kome su se našli najbolji mladi bendovi Srbije, a svoje mesto na toj kompilaciji dobija i grupa Puls sa pesmom “ Tvoje ime“. Upravo ta pesma zajedno sa pesmama „Lažima te kupujem“ i „Glasovi Bogova“ bile su hitovi na radio Beogradu 202, a i na mnogim drugim stanicama širom Srbije. 2005. godine bend promoviše svoj album “Svetionik” na čijim promocijama gostuju velika imena ex-YU rock scene. U 2006 bend koncertno promoviše album Live & Unpluugeed širom Srbije a u 2007. godini izlazi i treći studijski album “Svetlost na kraju tunela”. Veoma uspešnu koncertnu godinu bend završava nastupom na dočeku 2008 godine na trgu u Nišu zajedno sa bendovima Neverne bebe i Mama rock. Tokom godina bend je nastupao sa velikim imenima rock scene kao sto su Kraljevski apartman, Osvajači, Neverne bebe i mnogi drugi. Među mnogim nastupima na raznim festivalima izdvajaju nastup na prestižnom Bella rock festivalu održanom u Bugarskoj u gradu Petric gde zajedno nastupaju sa legendarnim pevačem –Uriah heep (John Lawtonom).

Bend cine: Đorđe Hartl (bubanj), Danilo Aksentijević (gitara), Sasa SpasićWillie (lead gitara) , Vladan Ðurić – Ðura (vokal i osnivač benda Puls), Irena Bogdanović (vokal) i Laban Labo (bas).

(Visited 24 times, 1 visits today)