Novi singl i spot grupe PipsChips&Videoclips uoči velikog zagrebačkog koncerta


Pips Chips & Videoclips - Walt“Bi li ili ne bi” drugi je singl grupe PipsChips&Videoclips skinut sa najozbiljnijeg kandidata za album godine u Hrvatskoj, njihovog remek-dela Walt.

Drugi singl Pipsa ima pred sobom težak zadatak – nadamašiti brilijantnog prethodnika “Htio bi da me voliš”, pesme koja ulazi među najbolja komponovana dela Dubravka Ivaniša. Srećom, Walt je prepun takvih. Hrvatski kritičarski umovi već su ga proglasili pločom godine, a bend na najboljem putu da zauzme laskavu titulu prvog zagrebačkog benda.

Spot za singl sniman je ovih dana na više lokacija u Zagrebu pod režiserskom palicom Radislava Jovanova Gonza, dugogodišnjeg saradnika benda. U spotu se uz dve glavne glumice pojavljuje i pseći trojac koji krasi naslovnicu albuma. Premijera se očekuje tokom oktobra.

“Bi li ili ne bi” odigraće važnu ulogu i u dizanju prašine uoči njihovog velikog koncerta u Tvornici kulture 9. novembra. Pipsi su proteklih meseci odsvirali zavidan broj nastupa u Hrvatskoj, međutim svirka u klubu u Šubićevoj biće centralna promocija Walta i definitivan povratak benda na vrh.

Cena ulaznice iznosi 55 kuna do dana koncerta. Na dan nastupa, 9. novembra, za ulaznicu će se trebati izdvojiti 70 kuna. Kupiti se mogu u sistemu Entria.

(Visited 99 times, 1 visits today)