Novi singl grupe Sopot – spoj duba i balkanske melanholije


SopotBend Sopot poklanja novi letnji singl, uvertira trećeg albuma.
Kosmos u Vašim ušima od 1. avgusta!

Sopot svojim obožavaocima i obožavateljkama, kao i onima koji će to tek postati, od 1. avgusta poklanja novi singl pod nazivom “Kosmos”, koji možete preuzeti na redizajniranom sajtu benda http://www.sopotproject.com/ i http://soundcloud.com/tmmpromo/sopot-kosmos.

Ovaj pravi ljetnji singl osvježiće Vaše slušne organe, jer nešto slično do sada sigurno niste čuli! Zato navalite da Vaš kompjuter, zvučnike i bubice napunite kosmičkom energijom koja stiže direktno iz Banjaluke, mjestu sudara daba i balkanskog folklora.

Šta je to Sopotov “Kosmos”?

Sopotov “Kosmos” je nebeska harmonija koju treba prepoznati, uživati u njoj i pjevati s njom, jer život sija i usrećuje stvorenja. Kosmos je mjesto borbe mraka i svjetlosti, a njegov Tvorac, koji je u pjesmi predstavljen kao zaneseni umjetnik, u beskonačnom je procesu stvaranja.

Pjesma emituje pozitivne vibracije daba prožetog balkanskom melanholijom, a stihovi su inspirisani Njegoševom “Lučom mikrokozmom”.

Sopot samo za Vas otkriva da “Kosmos” otvara treći album radnog naziva “Sopotnik”, koji će zakucati na Vaše uši, oči, misli i kukove do kraja ove godine.

Nakon izbacivanja ovog singla, članove najpopularnijeg banjalučkog sastava očekuje snimanje spota za isti.

Zato prije vizuelizacije ovog hita ne čekajte da propustite vasionski udar jednog od najoriganilnijih bendova koji su se pojavili na našim prostorima, jer dovoljan je samo jedan klik za skidanje na http://www.sopotproject.com/ ili http://www.timemachinemusic.org/!

Ali to nije sve, jer vrijeme na SOPOTNIKU tek počinje da otkucava za sudar sa svemirskom energijom! Zato je bend za sve one koji vole nešto novo i drugačije pripremio mnoštvo iznenađenja koja Vas tek očekuju!

Četvorka koju čine frontmen i vokal Petar Topalović, gitarista Đurica Štula, klavijaturista Milan Aćimović i bubnjar Saša Predojević stoga Vam poručuju:
Slušaćemo se i gledaćemo još!

Sopot

Sopot – “Kosmos” by tmmpromo

(Visited 79 times, 1 visits today)