Novi koncertni prostor u Beogradu


BožidaracBeogradska Scena u želji da svim ljubiteljima dobrih svirki stvori novi kreativni centar koji omogućava svim bendovima da se dobro osećaju i publici ponude najbolje od svoje muzike, otvara Centar za kulturu Božidarac.

Krajem 2011. godine sala koja može da primi oko 500 ljudi renovirana je, a početkom 2012. nabavljeno je i novo ozvučenje.

„Želimo da stvorimo novi kreativni centar koji omogućava svim bendovima da se dobro osećaju i publici ponude najbolje od svoje muzike. Želja nam je da se svakog petka u Božidarcu organizujemo koncerte na kojima će zajedno nastupiti afirmisani i novi bendovi i tako stvorimo sinergiju izvođača i njihove publike. Tokom svake koncertne večeri nastupalo bi po 3-4 benda koji bi predstavljali različite muzičke stilove ali opet imaju nešto zajedničko i tako pružati priliku svojoj publici da se upozna sa radom drugih bendova na čijim nastupima verovatno pre toga nisu bili. Lepše je svirati pred punom salom.“ izjavili su u Beogradskoj Sceni.

Koncertne aktivnosti počeće u februaru 2012. godine, a svi koji su zainteresovani da nastupe na sceni Božidarca mogu poslati poruku na mail beogradskascena@facebook.com. Navedite u kom mesecu bi voleli da nastupite, a ako imate i neke ideje sa kim bi mogli da napravite zajednički koncert, slobnodno napišite i to.

Beogradska Scena više informacija o svemu objaviće posle 20. januara.

(Visited 134 times, 1 visits today)