Novi album grupe Kler „Ti si iz ovog grada“ dostupan za besplatno preuzimanje


Kler - Ti si iz ovog grada (front)Poštovani ljubitelji rok zvuka, RockSvirke.com vas sa ponosom obaveštava da je album „Ti si iz ovog grada“ grupe Kler zvanično objavljen i možete ga besplatno preuzeti sa našeg sajta.

Na albumu se nalazi jedanaest pesama o melanholičnim, dirljivim ljudskim pričama koje su predstavljene na jednostavan a upečatljiv način i praćene finim rifovima čistog rock and roll-a.

Posle dva EP-a objavljena za hrvatsku kuću „Listen Loudest“, grupa Kler svoj prvi LP „Ti si iz ovog grada“ izdaje u Srbiji, za RockSvirke, kao online izdanje, dok „standardno štampano izdanje“ ostaje u rukama Zdenka Franjića („Listen Loudest“). Snimanje je trajalo od avgusta do decembra 2011. godine u novosadskom studiu „Vilenjak“.

Projekat je ostvaren produkcijom Lazara Živanca i Saše Milankva Mipla. Za miks i mastering bio je zadužen Lazar na devet pesama, dok je Saša bio zadužen za dve, a obojica pomenutih su se bavili tonskim snimanjem.

Na LP-u čućete pevača, gitaristu i tekstopisca Branislava Branju Baturana, Dejana Kojića (gitara, vokal), Predraga Zukića (bas gitara) i Ognjena Marjanovića (bubnjevi).

„Album je dobar gitarski izričaj i nije larpurlartizam, ima dobrih priča i trebalo bi ga čuti“ – preporučuje frontmen grupe Kler Branislav Branja Baturan, a RockSvirke.com imaju tu čast da vam omoguće njegovo besplatno preuzimanje.

(Visited 73 times, 1 visits today)