Novi album benda Metallica?


Metallica…Poslali su tehničara na nadrealno putovanje, da im nađe i povrati torbu koju žele i koja im je preko potrebna! Goruće pitanje svih fanova glasi: Šta se nalazi u toj torbi!? Kirk Hemet (Kirk Hammett) uz osmeh odgovara: “Zar ne znate!? Novi Metalikin album!”

Naravno, reč je o radnji filma “Through The Never” i mnogo bitnijem detalju za sve, a to je pitanje novog Metallica desetog studijskog albuma. Nakon prilično uspešnog Death Magnetic-a, turneja po celom svetu, Džejms (James), Kirk, Lars i Robert ne posustaju, već polako ali sigurno slažu kockice za sledeće izdanje.

“Mnogo smo svirali, imamo mnogo delova muzike i taktova, kada sve te delove selektiramo i spojimo u pesme, videćemo šta će na kraju ispasti…”, kaže Kirk i dodaje da ne zna kako će pesme zvučati, ali ono što je sigurno, a to je da obožavatelji očekuju staru dobru Metaliku iz osamdestih godina.

Death Magnetic je uglavnom i ispunio ta očekivanja. Na radost mnogih, za zvuk se neće mnogo čekati, radoznalost će vrlo brzo biti otklonjena, tj. već u martu, na koncertu u Bogoti će premijerno biti izvedena nova pesma, koja će se naći na novom pomenutom albumu. Kako će se zvati pesma, ne znaju ni sami članovi, za početak će verovatno samo biti “New Song 1”, baš kao i na turneji 2006. godine prilikom izvođenja tada nepoznatih pesama.

Ono što je takođe sigurno, to je da, nove pesme i novi album, ma kakav bio, neće ostati nezapažen i niko prema njemu neće biti ravnodušan. Kao i svih trideset i dve godine unazad…

(Visited 89 times, 1 visits today)