Novi album benda Let 3 uzdrmao javnost


let3_omotNakon tri godine od poslednjeg izdanja, riječka grupa Let3 objavila je novi album pod nazivom „Kurcem do vjere/Thank You Lord„.

Basista benda Damir Martinović Mrle, opisao je njihovo novo izdanje kao rock’n’roll album snimljen na jedinstveni način. Nešto što zvuči kao mešavina benda Deep Purple i muzike pevačice poznatije kao Lady Gaga.

Oduvijek smo bili skloni eksperimentiranju. I dan danas imamo diverzantsku crtu u pristupu našoj glazbi. Ostali smo pankeri jer se nismo šablonizirali. Nismo snimili 60 pjesama sličnih “Izgubljenima”, kao što nas nije ograničila ni mračna pjesma “Sam u vodi”. Nastojimo pokazati svoju tamniju i svjetliju stranu, a i sto drugih„, prokomentarisao je za hrvatske medije pevač Zoran Prodanović Prlja.

Novi album sastoji se od tri dela: ranije neobjavljenih snimaka iz pozorišnih predstava i sa live nastupa, DVD videospotova, video zapisa, ali i iz virtuelnog trećeg dela – streaminga videozapisa Damira Martinovića Mrleta kako čita delove Šekspirovog dela „Kralj Lear“ na čakavskom, u prevodu riječkog pisca Nikice Petkovića.

(Visited 103 times, 1 visits today)