Novi album benda Krešo i Kisele Kiše


Krešo i Kisele Kiše - Još ti nije jasno da ti nije kasnoNovi album benda Krešo i Kisele KišeJoš ti nije jasno da ti nije kasno stavljen na free download!

Dugo očekivani materijal riječkog pank-rok benda Krešo i Kisele Kiše konačno ugledao svetlo interneta. Nakon uspešnog prvenca Još ti nije kasno na red je došao drugi album pod nazivom Još ti nije jasno da ti nije kasno koji je ponuđen na free download.

Album će izaći i u fizičkom izdanju na cd-u u izdanju Fat Breka, a službena riječka promocija održaće se večeras 13. septembra na zatvaranju festivala „Delta Summer Street Session“.

Materijal je snimljen u studiju „Daki“ u Voloskom i sadrži dvadeset i devet pesama, sa tim da je pesma „Cajka“ snimljena u dve verzije. Jedna sa orginalnim vokalom Krešimirom Burićem, a na drugoj gostuje Shamso 69 pevač benda Brkovi.

Na obradi pesme Josipe Lisac„Na Na Na“ koja je preimenovana u „Lo Lo Lo“ gostuje Kristina Radovčić Kiki, pevačica benda the Shaiones i prateći vokal Dražena Turine Šajete, dok je pesmu „KKK vs. Zoff“ začinio „škrgutanjem zubima“ i pevanjem Zoran Štajduhar Zoff, frontmen legendarnog riječkog benda Grč.

Ilustracije za omot su ruku delo mladih nagrađivanih umetnica Apolonije i Agate Lučić.

(Visited 120 times, 1 visits today)