Nove pesme Branka Radakovića


Branko Radaković (Foto: Srđan Branković)Multimedijalni umetnik Branko Radaković, i pored velikih obaveza oko promocije svog novog popularnog dokumentarca Limunovo drvo, uspeo je da se posveti i svojim novim pesmama. Nakon rada sa mnogim grupama, odlučio se da napravi još jedan radikalan rez i realizuje autorski solo album.

Do pre par godina njegov najvažniji bend i matični muzički projekat bio je Argus, a skoro je pala odluka da svoju narednu muzičku avanturu nazove svojim punim imenom i prezimenom.

Sredinom novembra prošle godine snimio je dve svoje nove pesme „Deo sistema“ i „Ponovo tu“. To je po starom dobrom receptu pravi singl koji najavljuje njegov album koji bi trebao da se realizuje do kraja 2016. godine. Prve dve pesme su snimljene u studiju „Paradox“ u Smederevu.

Branko je otpevao obe i kompletan je autor i tekstova i muzike. Planira i da album bude u celosti sastavljen isključivo od njegovih numera, pošto mu kreativnost i inspiracija ne manjka.

Inače, pesma „Deo sistema“ je premijerno emitovana na Radio Beogradu 1, u emisiji Druga strana računara, u kojoj je Radaković tada i gostovao.

  • Foto: Srđan Branković

(Visited 149 times, 1 visits today)