Nova verzija spota: Oliver & Gibonni – „Sreća”


Oliver & Gibonni - "Sreća"Oliver i Džiboni (Gibonni) predstavili su novu verziju video spota aktuelnog singla, dueta „Sreća“.Prema originalnoj Džibonijevoj ideji, Matko Petrić režirao je zanimljiv lutkarski spot, koji se poigrava sa večnom temom ljubavi i njezinog ponekad zapanjujućeg delovanja. Što ako je biti zaljubljen samo beskonačna petlja sa koje se nikad ne možemo izvući i biti sretni? Kako je to prikazao Matko Petrić, verujemo da ćete istražiti, a možda će se mnogi i prepoznati u ulozi jednog od lutaka. Za izradu lutaka je zaslužan Dalibor Popović, a njima je upravljala Dijana Gerić.

Zajednički album Olivera i Džibonija – Familija (Aquarius Records) je objavljen u aprilu, u svega dva meseca ostvario je dijamantnu prodaju na teritoriji Hrvatske, nakon čega su usledili spektakularni koncerti na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i nedeljama unapred rasprodanoj pulskoj Areni.

Singlovi „Onako, od oka“, „Sreća“ i „Gdje to piše“ mesecima ne silaze sa samih vrhova top lista u Hrvatskoj, a legendarni splitski dvojac turneju nastavlja nastupima u Splitu (Spaladium Arena, 7.10.), Varaždinu (Arena Varaždin, 29.10.) i Osijeku (Dvorana Gradski vrt, 5.11.).

Ulaznice za ove koncertne spektakle u prodaji su online putem www.eventim.hr i na prodajnim mestima Eventima.

(Visited 882 times, 1 visits today)