Nova, Plug’N’Play i Breathe u Crnom Biku


Nova, Plug'n'Play i Breathe @ Crni Bik, Novi SadU petak, 5. aprila u popularnoj novosadskoj pivnici Crni Bik, imaćete priliku da slušate bendove: Nova, Plug’N’Play i Breathe.

Nova (alternative – pop rok)

Bend postoji u Novom Sadu od 2009. godine.

“Nova je naziv za promenjive zvezde koje bez ikakvih prethodnih najava bljesnu. U skladu sa svojim imenom, želimo da stvorimo što više dobrih pesama, da ih uvek kvalitetno prezentujemo i naravno, da ostavimo svoj trag.”, objašnjavaju članovi benda: Slobodan Vuletić (gitara, vokal), Janoš Botka (bas gitara, vokal) i Robert Moldvaji (bubanj).

U prvoj postavi tokom 2010. snimili su 5 pesama: “Brodolom”, “Mefisto”, “Kada nisi tu”, “Ledeno”, “Jedini”, a u novoj postavi jedan demo na kom se nalazi 11 pesama.

Plug’n’play (rock, alternative, grunge, metal)

Osnovan je novembra 2002. godine u Novom Sadu. Prvi album pod nazivom „Raise Your Voice“ izdat je u novembru 2007. za SKC Novi Sad, a sniman je tokom 2006. i 2007. godine u studijima „DUBing“, „Road“ i „Fluid“.

Tokom 2008. godine Plug’n’Play počeo je rad na materijalu za novi album, ali zbog promena u sastavu taj rad se prekidao…

Bend čine: Srđan SlankamenacSlani (vokal), Goran Beg (gitara/vokal), Zoran Mandić (bas gitara) i Robert Moldvaji (bubnjevi) kao novi član benda Nenad Karišić (gitara).

Brathe (indie)

Novi bend. Osnovan je  2012. godine, a čine ga: Vladimir Tepavac (bas gitara),  Nebojsa Milinković (gitara, vokal), Mile Miladinović (bubnjevi) i Nemanja Velimirović (gitara, vokal).

Početak svirke zakazan je za 22 časa, a ulaz će se naplaćivati 150 dinara.

(Visited 42 times, 1 visits today)