Nova pesma sastava Rebel Star


Rebel StarAlternativni kantri pop-rok bend Rebel Star postavio je na sajtu Soundcloud demo snimak nove pesme pod nazivom „Draga“.

Bend je 2006. godine osnovao Milan Glavaški, bivši član bendova Eva Braun i Popcycle, a u aprilu 2012. bendu su se pridružila i dva britanska muzičara iz Mađarske, Ešli Briz (Ashley Brees) i Majk Kentiš (Mike Kentish). U novoj postavi bend je prvi put nastupio u maju 2012. u Budimpešti, a u oktobru iste godine bend je izdao treći album pod nazivom Rebel Star na kojem se našlo deset novih kompozicija. Prvi singl „Anđeli“ sa trećeg albuma pojavio se u julu, a snimljen je u saradnji sa Ivanom Smolović članicom bendova Ika, Intruder i On Tour.

Jedna od novijih kompozicija pod nazivom „Draga“ mirna je i prijatna pesma sa nostalgičnim prizvukom koja govori o bivšoj ljubavi. U pitanju je akustična verzija koju čine isključivo akustična gitara i vokal i koja se savršeno uklapa u atmosferu septembarskih dana kada se čini da svemu polako dolazi kraj, pa i ponekoj ljubavnoj priči.

(Visited 287 times, 1 visits today)