Nova pesma benda Pulp


Pulp - After YouČlanovi engleskog rok benda Pulp nakon deset godina snimili su novu pesmu pod nazivom ”After You”. Demo verzija pesme datira još iz vremena albuma ”We Love Life” (2001), ali je ponovo snimljena u novembru, da bi je grupa zajedno sa producentom Džonom Marfiijem (John Murphy) dovršila krajem decembra prošle godine.

Početkom decembra održali su koncert pred domaćom publikom u Šefildu. Fanovima koji su prisustvovali nastupu podeljene su božićne čestitke sa sledećom porukom: „Pripremili smo mali božićni poklon za vas, ali ga ne smete otvoriti pre Božića, u redu? Ako unesete ovaj kod na računaru nakon ponoći u božićnoj večeri sačekaće vas lepo iznenađenje. Ali bez virenja pre toga, jer bi to bilo navaljalo.“

Kao što je obećano, u poruci link za pesmu „After You” je aktiviran 25. decembra što je omogućilo skidanje pesme svima koji su bili na koncertu u Šefildu, a zvanično izdanje numere duže je za minut od demo snimaka koji je ranije procureo na internet.

Nova pesma je nezavisno izdanje, jer je Džarvis Koker (Jarvis Cocker) nedavno objavio da Pulp više neće izdavati albume, a pod zankom pitnaja su i dalje turneje.

(Visited 39 times, 1 visits today)