Nova muzička etiketa „Kišobran“ i promocija EP-a benda Thank you Baudelaire


Thank you Baudelaire„Kišobran“ od udruženja za promociju nezavisne kulture postaje muzička etiketa, što će se ozvaničiti u sredu 27. juna u begradskom Kulturnom centru „Grad,“ kada će se ujedno održati i promocija EP-a „Racing Raindrops“ grupe Thank you Baudelaire, prvog izdanja sa ovom etiketom.

„Racing Raindrops“ sadrži četiri pesme, snimljen je i produciran u Beogradu, masterizovan u Pragu, a u prodaji će se pojaviti dan nakon promocije.

Saradnja Thank you Baudelaire sa „Kišobranom“ ogleda se i u tome što se za veliki broj unikatnih omota izdanja, koji se sklapaju prema origami uputstvu, pobrinula „Kišobranova“ foto radionica, a za svaki nastup benda vizuelizacije ostvaruju „Kišobran“ VJ-evi.

Thank You Baudelaire, indi-rock-dance bend, nastao je 2011. godine, a prvi put su nastupali baš na prošlogodišnjoj rođendanskoj žurci „Kišobrana.“ Na njihovu muziku uticali su The Rapture, Shitdisco, Metronomy, Moving Units, The Wombats, Bloc Party, Minus The Bear.

Thank you Baudelaire čine: Aleksandra Tomović (vokal i sintisajzer), Aleksandar Dobrić (bas i prateći vokal), Marjan Šimunović (bubnjevi) i Pavle Petrović (gitara i prateći vokal).

Događaj počinje u 21 čas.

(Visited 55 times, 1 visits today)