Nouvelle Vague u Barutani 22. avgusta


Nouvelle VagueU petak, 22. avgusta, u beogradskom klubu Barutana, nastupiće najpoznatiji „cover“ bend na svetu – Nouvelle Vague! Nakon koncerta, nastavlja se zabava na istom mestu uz ekscentričnog francuza Kid Loco-a, koji garantuje celonoćni provod uz „acid-jazz“ ritmove!

Zahvaljujući harizmatičnim pevačicama na sceni koje izvode poznate melodije novog talasa pakujući ih u sasvim novo ruho sa primesima brazilskih pop ritmova, njihovi koncerti su uvek događaji koji se dugo pamte i na koje se sa zadovoljstvom vraća. Posetioci Barutane će 22. avgusta ponovo moći da čuju neke od legendarnih numera izvedene u Nouvelle Vague maniru i to: “Love Will Tear Us Apart” (Joy Division), “In A Manner Of Speaking” (Tuxedomoon), “Master and Servant” (Depeche Mode), “God Save the Queen” (Sex Pistols), “Dancing with Myself” (Billy Idol), “Road to Nowhere” (Talking Heads), ali i mnoge druge.

Nouvelle Vague predvode producenati Mark Kolin (Marc Collin) i Olivije Libu (Olivier Libaux), a bend se proslavio obradama hitova novog talasa i pank i rok klasika. Zaštitni znak benda su i energični „live“ nastupi sa dve uvek harizmatične i vrhunske pevačice. O njihovom uspehu svedoče preko 700 hiljada prodatih primeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom sveta, a u sve to će beogradska publika moći da se uveri u petak, 22. avgusta na njihovom nastupu u Barutani.

Kid Loco je francuski muzičar i producent elektro žanrova, čija je muzika dosta slična produkciji izvođača kao što su Air i Dimitri from Paris. Ovaj talentovani producent već gotovo 20 godina producira muziku kako za svoja, tako i za studijska izdanja drugih muzičara. Tokom dugogodišnje karijere, Kid Loco je sarađivao sa Džarvisom Kokerom (Jarvis Cocker) iz benda Pulp, kao i bendovima Mogwai i A Band Called Quinn. Beogradska publika imaće priliku da ga sluša u Barutani 22. avgusta, odmah nakon Nouvelle Vague, a celovečernji party sigurno će okupiti brojne ljubitelje francuske scene.

Početak koncerta u 21h, pretprodaja karata po ceni od 1500 dinara putem servisa Eventim i Gigstix.

(Visited 97 times, 1 visits today)