Nišville 2012 – otvaranje blagajne


NišvilleLepe vesti stižu sa juga Srbije. Organizatori već tradicionalnog Nišville jazz festivala danas su pustili u prodaju komplete karata za narednu godinu po zaista neverovatnoj ceni od 2000 dinara. Popust za studente i đake je takođe deo tradicije te će, uz adekvatan dokaz, index ili đačku knjižicu, moći da nabave karte po ceni od 1500 din. Cene važi do 31. decembra 2011. god.

E sad, ovo ne bi bilo toliko zanimljiva vest da se organizatori nisu potrudili da izvedu računicu koliko će vas ZAISTA koštati svaki koncert pojedinačno: za studente i đake je 0,60 evra, a za ostale 0,80 evra. Ukupan broj izvođača je 25. Gde to ima? U Niš, a gde bi bilo. Možda ne znate gde ćete slaviti Novu godinu, ali ako ste ljubitelj jazz muzike do dočeka 2012. godine ćete imati svoj komplet karata po promotivnoj ceni.

Vaučere možete kupiti na svim prodajnim mestima Card Service-a u Srbiji i inostranstvu i putem online prodaje na www.tickets.rs. Zamena vaučera za odštampane komplete karata po promotivnim cenama biće organizovana u januaru u prostorijama Nišville Produkcije u Nišu i na blagajni beogradske Arene.

Mreža card Service-a u Nišu:

  • Knjižara Delfi, Voždova 4
  • Knjižara Vulkan Merkator, TC Merkator
  • Knjižara Indigo, Obrenovićeva 39
  • Privredna banka Beograd, Cara Dušana 33a
(Visited 17 times, 1 visits today)