Niški bend Puls koncertom slavi deset godina rada uz brojne goste


Puls @ Klub Juridicum, NišU subotu, 26. januara 2013. godine, bend Puls iz Niša proslaviće deset godina svoga rada koncertom u rodnom gradu. Poštovaoci Pulsa okupiće se u prostoru kluba Juridicum na Pravnom fakultetu.

„Publika će biti u prilici da čuje naše stare pesme kao i nekoliko novih sa albuma koji uveliko spremamo. Takođe ćemo imati još jednu grupu iznenađenja, koja je i za nas bila veliko iznenađenje, a verujem da će biti i za publiku.“ – izjavio je Saša Spasić gitarista benda.

Kao predgrupa najavljen je bend Arion, a kao gosti koncerta Goran Šepa – Gale iz kultne grupe Kerber i grupa Deliverance INC. predvođena Dejanom Najdanovićem Najdom, dok će program voditi Dejan Dinić, osnivač Balkanrock portala.

Bend Puls do sada je objavio tri albuma, a sredinom prošle godine video singlom “Strah” najavili su četvrto studijsko izdanje.

Stil koji bend gaji je čvrst rok sa primesama hard i hevi zvuka.

Članovi benda, koji imaju višegodišnja iskustva svirajući u mnogim bendovima poput: Molitva, Grad, Erotske Čokoladice, Exit, Hattrick, Hardplay, Pin up, Kana bend, Triger i dr. su: Vladan Ðurić – Ðura (vokal), Đorđe Hartl (bubanj), Nemanja Najdanović (gitara), Sasa Spasić-Willie (gitara), Laban Labo (bas gitara) i Irena Bogdanović (vokal).

Za koncert vlada veliko interesovanje, kako zbog njih samih, tako i zbog najavljenih gostiju. Ulaznice se mogu nabaviti u CD Sound-u, prvih 50 kupaca ih može dobiti po promotivnoj ceni od 200 dinara. Početak koncerta je zakazan za 21 čas.

(Visited 90 times, 1 visits today)