Nine Inch Nails iznenadno objavili dva nova albuma


Nine Inch Nails

Nine Inch Nails su objavili dva nova albuma na svojoj zvaničnoj stranici i YouTube kanalu, želeći da pomognu svojim fanovima “da se osećaju manje usamljeno” tokom pandemije korona virusa.

Trent Reznor Atticus Ross podelili su Ghosts V: Together Ghosts VI: Locusts uz dirljivu poruku solidarnosti sa svima koji su trenutno u izolaciji.

“Prijatelji,

U skladu sa vestima koje svakim satom sve mračnije, naizmenično nas obuzimaju osećaj nade i potpunog očaja – nekada iz minuta u minut. Iako se svako od nas smatra asocijalnim tipovima, koji preferiraju da vreme provode sami, trenutna situacija nas je naterala da cenimo moć i potrebu za kontaktom.

Muzika – bilo da je slušamo, mislimo o njoj ili je stvaramo – uvek je bila ono što nam je pomagalo da prebrodimo bilo šta, dobro ili zlo. Sa time na umu, odlučili smo da žrtvujemo sate sna i završimo ove nove albume, kako bismo ostali bar donekle prisebni.

“Ghosts V: Together” je za kada sve deluje kao da će biti potpuno u redu, a “Ghosts VI: Locusts”… Pa, videćete već.

Stvaranje ovih albuma nam je pomoglo da se osećamo bolje i dobar je osećaj podeliti ih. Muzika je uvek imala način da nam pomogne da se osećamo manje usamljeni u svetu… Nadamo se da će pomoći i vama. Upamtite, svi smo u ovome zajedno i ovo će proći, kao i sve drugo.

Radujemo se ponovnom viđenju. Budite pametni i čuvajte sebe i čuvajte se međusobno.

S ljubavlju, Trent i Atticus.

(Visited 24 times, 1 visits today)