“Ničim izazvan” objavili novi singl


nicim_izazvan_1Vlada neko nepisano pravilo da sportisti nemaju sluha. Kažu da retko ko može biti uspešan u više poslova. Neki od članova benda “Ničim izazvan” opovrgavaju sve te priče i nakon prvog, i drugi singl dokazuje upravo suprotno.

Dragana Ilić, Boris Bakalov i Bojan Gluvajić su vrlo uspešni i poznati sportisti, tačnije odbojkaši, a s obzirom na uspeh njihovog prvog singla “O tebi” smeši im se i ništa manje uspešna muzička karijera.

Pomenuti singl za vrlo kratko vreme ima skoro 50.000 pregleda. Samim tim, s punim pravom možemo ga nazvati jednim od velikih hitova ovog leta. Ali ovi momci i devojka Smile se tu ne zaustavljaju. Objavili su i novi singl za pesmu “San” koji opasno preti da ugrozi uspešnost pesme “O tebi”. Ova pesma rađena je u saradnji sa Đanijem Pervanom kog pamtimo po saradnji sa velikim bendova kao sto su “Letu Štuke”, “Teška Industrija”, “Zabranjeno pušenje”, “Darko Rundek & Cargo Orchestra”. Kako saznajemo, u planu je i spot za ovu pesmu, a načuli smo i kako bi on mogao da izgleda.

Kako stvari stoje, “Ničim izazvan” krupnim koracima grabi napred. A kako drugačije i može biti kada se spoje muzički talenat i sportski duh. Sa nestrpljenjem isčekujemo novi spot, ali i album. Biće prava poslastica pisati njegovu recenziju. Do tada, poslušajte i uživajte uz novu pesmu “San”.

(Visited 60 times, 1 visits today)