Neverne Bebe slave jubilej u Kombank Areni!


Neverne BebeDugoočekivani beogradski koncert kultne rok grupe Neverne bebe i kulminacija turneje „Praštam – 20 godina sa vama“ biće održan 28. decembra u Kombank areni.

Za ovaj veliki rođendanski koncert kojim obeleževanja dve decenije rada, Neverne bebe najavljuju složen muzičko–scenski spektakl sa proširenom postavom benda koja će izvesti aktuelne singlove i sve stare hitove u novom ruhu i uz specijalne goste. Poseban akcenat biće stavljen na savremenu produkciju po najvišim tehničkim standardima zvuka, svetla i scenografije, a koncert će biti snimljen kao prvo DVD izdanje u karijeri benda.

Karakteristični po vrhunskom kvalitetu muzičara koji sačinjavaju bend i krajnje posebnom senzibilitetu, te sa reputacijom jednog od najboljih koncertnih bendova u regionu, Neverne bebe imaju jedinstven status na domaćoj rok sceni. Okosnicu benda već dvadeset godina čine Milan Đurđević koji je ujedno i autor kompletne muzike, tekstova i aranžmana, Saša Ranđelović Ranđa kojeg svrstavaju u najbolje gitariste Balkana, te iskusni basista Vladan Đurđević. U aktuelnoj postavi su i bubnjar Vladimir Ružičić Kebac, a poseban kuriozitet već deset godina je koncept benda sa dve pevačice – Jelenom Pudar, i od pre tri godine Tijanom Sretković. Odlični vokali i različiti senzibiliteti uklopljeni su tako da nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim, oslikavajući na najbolji način složenu psihološku dimenziju ljubavi i stvarnosti o kojoj piše Đurđević.

U dosadašnjoj karijeri bend je snimio šest studijskih albuma i odsvirao skoro 2000 koncerata širom regiona uključujući i dva rasprodata Sava centra 2007. godine. Nastupili su kao gosti grupi Toto 2006. godine na Tašmajdanu i na koncertu Lenija Kravica (Lenny Kravitz) u Beogradskoj areni 2008. godine. Ostvarili su saradnju sa svetski priznatim muzičarima među kojima je i Sajmon Filips (Simon Phillips – lbum Iza oblaka), kao i sa eminentnim umetnicima iz regiona: Radomirom Mihajlovićem Točkom, Akijem Rahimovskim, Vannom i Vlatkom Stefanovskim. Neke od njih publika će biti u prilici da vidi i na koncertu u Areni.

Aktuelni album Praštam je najprodavanije pop–rok izdanje u poslednje dve godine u regionu i jednako dobro prihvaćen od publike i kritike. Pesme poput „Da ima nas“, „Boje duge“, „Tužna pesma“, „Gde smo“, „Veliki je Bog“, „Ljubav“ ili „Dvoje“ koja je proglašena za hit decenije na Radijskom festivalu u Beogradu, kao i hitovi sa aktuelnog albuma „Kuća za spas“, „Za tvoje oči“, „Sudnji dan“ i naslovna numera „Praštam“ neke su od pesama koje su obeležile dvadesetogodišnju karijeru benda.

Ulaznice po cenama od 1500 za parter, 1900 za Fan pit, te 1950 i 2250 dinara za najbolja mesta na tribinama (nivo 200), prodaju se na blagajni Kombank arene i na svim prodajnim mestima Eventima kao što su Dom omladine, prizemlje šoping centra Ušće i lanac „Win Win“ prodavnica širom Srbije. Generalni sponzor koncerta kompanija „Win Win“ uz svaku kupljenu ulaznicu na bilo kojem prodajnom mestu poklanja i vaučer za popust od 11% za kupovinu u svojim radnjama do 31. decembra.

Za sve oni koji su zainteresovani u saradnji sa Turističkom agencijom Fijaker naš sajt organizuje prevoz na koncert iz Novog Sada i okoline.

(Visited 95 times, 1 visits today)