Neverne bebe objavile su novi spot za pesmu „Sudnji dan“


neverne_bebe_sudnji_danNeverne bebe objavile su novi spot za pesmu „Sudnji dan“, koji je premijerno prikazan 26. novembra prošle godine na MTV kanalu i regionalnim MTV sajtovima.

Bendu je ovo četvrti singl sa njihovog šestog studijskog albuma „Praštam“ koji je izašao početkom godine. Album je prema zvaničnim podacima izdavača i dalje najprodavanije izdanje na ovim prostorima.
Nakon spotova za pesme „Uzmi boje“, „Kuća za spas“ i „Za tvoje oči“ koje su bili u prilici da vide i gledaoci MTV-ja širom regiona i za njih glasaju na top listi „Domaćica“, bend je odlučio da snimi spot za neobičnu bluz baladu „Sudnji dan“.
Za realizaciju spota zaslužan je Matrix Team na čelu sa Markom Mišićem.

„Sudnji dan“ u prvi plan stavlja ekspresivne vokale Jelene Pudar i Tijane Sretković, ali i sviračku virtuoznost ostalih muzičara u bendu, pre svih gitariste Saše Ranđelovića Ranđe. Radi se o izuzetno emotivnoj pesmi,  pesmi o ljubavi, pesmi o snovima…upravo takvu emociju ona i budi…

                                                      „Pošalji nebo u moje misli
                                                                   što te prate
                                                       pa pusti srce, suze i snove
                                                                   da te vrate
                                                                   meni vrate. . .“

Spot je snimljen u Petničkoj pećini u Valjevu, a budući da je ovaj lokalitet zaštićeno prirodno dobro, podršku snimanju dali su Zavod za zaštitu prirode Republike Srbije, Zavod za zaštitu spomenika kulture Valjevo i Turistička organizacija Valjevo. Pojedini kadrovi snimljeni su na Petničkom jezeru, a u spotu se pojavljuje i Ivan Nastić, fizičar i speleolog, prvi Srbin koji je stigao do do sada poznatog dna planete Zemlje, a da to nije okeansko dno – na dubinu od 2080 metara (jama Voronja, između Gruzije i Rusije).

Unikatne haljine za Jelenu i Tijanu kreirala je Svetlana Ennettah iz Valjeva.

Neverne bebe od 1. januara ove godine imaju i svoj novi sajt… http://www.nevernebebe.com/

A evo šta poručuju:

„Koristimo naravno priliku da od srca zahvalimo svima koji su makar delić sebe utkali u prvi fan sajt Nevernih beba, bez njega i Vas ne bismo imali ovaj jako bitan deo istorije. Ostajemo zajedno!Uvereni smo da ćemo ovu posebnu godinu podeliti u dobrom zdravlju, ljubavi i muzici, biće to dovoljno!“

Naredne aktivnosti benda biće usmerene na obeležavanje dvadesetogodišnjice postojanja i u tom znaku će biti čitava godina. Planirano je mnoštvo akcija kroz dvadeset velikih koncerata i kulminaciju u beogradskoj Areni uz brojne goste, sedmi album sa novim ali i nekim starim pesmama uz aranžmanska iznenađenja, prvo DVD izdanje u karijeri, promocija novog sajta benda i brojne nagrade za najvernije fanove.

(Visited 59 times, 1 visits today)