Neverne Bebe: Novi album – vaše i naše novo doba


Neverne BebeNošeni dobrom energijom, doslovno gorimo od želje da Vam prezentujemo nova dešavanja vezana za snimanje našeg šestog albuma.

Nalazimo se u fazi završenog miksa polovine albuma – to je ono što Vas verovatno najviše i interesuje jer nema dana da ne odgovorimo na bezbroj pitanja čija je suština – KADA?

Posao je ogroman a da svaki segment bude odrađen milimetarski precizno i kako treba, u prestižnom studiju „PINK SSL“ sate i sate su ostavili i vodili brigu naši stari saradnici i prijatelji… Kada zajedno pogledamo ta imena i fotografije jasno nam je da će i ovog puta biti nadmašeni neki prethodno postavljeni kriterijumi i naravno, u produkcijskom smislu otići i nekoliko stepenica više. Uz Milana su u fazi miksa stalno bili jedan od najvećih znalaca tajni tona i nezamenljivi član naše ekipe Ivica Vlatković, zatim Zoran Šćekić Šćeka i Andreja Stojić.

Neverne Bebe

Prethodnica miksu je udarnički rad u našem studiju u Košutnjaku gde se zapravo najpre događa ta fantastična magija stvaranja dela koje će, kako kažu svi koji su bili u prilici da čuju bar neke pesme, zaista doneti novo doba Nevernih beba. Naravno, neke stvari na koje ste navikli sa naše strane ostaće konstanta, ali ono što možemo već sada da obećamo je mnogo novih momenata koji će Vas u isto vreme šokirati ali svakako pozitivno iznenaditi. No, o svemu još detaljnije kada dodje vreme… Milan, to već znate, želi što više živih instrumenata koji će nekim njegovim kreativnim eksperimentima dati novu specifičnu dimenziju pa smo tako imali priliku da ugostimo i fantastičnog umetnika iz sastava “ Beltango “ Aleksandra NIkolića, solistu na bandoneon harmonici. Ne možemo da dočekamo da čujete i njegov kreativni pečat dat kroz ovaj neobični instrument u našem drugom singlu tj. na našem sledećem spotu, pesmi “ Kuća za spas „.

A o ostalim gostima – takodje za neko vreme… Obećavamo – bićete očarani i fascinirani!

Neverne Bebe

Znate već da je studio u Košutnjaku uvek otvoren za prijatelje koji dolaze da podrže ono što radimo, čuju nove pesme i da je uvek sve prepuno pozitive, smeha, šale – prosto, ta atmosfera porodice koja je na zajedničkom zadatku “ svi za jednog i jedan za sve “ nam je oduvek bila svetinja i nešto oko čega smo okupljeni, potpuno zaštićeni na taj način od svega manje dobrog oko nas. Posebno zadovoljstvo doživeli smo pre nekog vremena kada nas je u studiju posetio naš Predrag Damnjanović Peca, tvorac naše internet oaze i slobodno to možemo reći – iskreni prijatelj benda Neverne bebe do čijeg mišljenja nam je izuzetno stalo. Peca je, za sada, doduše, u velikoj prednosti u odnosu na Vas – čuo je neke od pesama, a čvrst stisak ruke i poneka suza su potvrdili ono što smo priželjkivali da od njega čujemo – TO JE TO!

Neverne Bebe

Zadovoljstvo nam je da ovako veliki a nama bitni ljudi na posredan način učestvuju u kreiranju onoga što će se uskoro naći i pred Vama – kažu, najboljeg i najzrelijeg albuma Nevernih beba. Još samo malo strpljenja – jer samo što nije – naše novo doba!

(Visited 206 times, 1 visits today)