Neozbiljni pesimisti uradili “Sve na silu”


Neozbiljni pesimistiČekali, čekali, najavljivali, pa opet čekali….i dočekali novi spot Neozbiljnih pesimista!

Kako neozbiljno od njih pustiti nas da izgaramo toliko! Šalu na stranu, posle dva meseca iščekivanja, novi spot za pesmu ”Sve na silu” je tu. I za samo pet dana dostigao je skoro 5.000 gledanja na You Tubu. Činjenice govore da je ovo veliki hit u najavi. Činjenica je da je ovo bio hit i bez spota a sada su se kockice samo sklopile. Spot je radio Bojan Đurišić. Provereno dobra saradnja sa snimanja spota ”Sunce tuđeg neba” nastavila se i u ovom spotu.

Montažu je radio Uroš Timotijević, kostime Neda Todić, a posebno ćemo pohvaliti Veru Predmerski koja je osmislila koreografiju. Sada smo potpuno sigurni da su oni multipraktici, sviraju, pevaju i odlično (čitaj zavodnički) igraju.

Sledeće što čekamo, da ne izneverimo tradiciju, je novi album. I najiskrenije se nadamo da će se pojaviti uskoro. Promocija albuma zakazana je za 12. maj u Somboru gde će uz Pesimiste nastupiti i grupa S.A.R.S. Promociji će prethoditi dva nastupa. Prvi 4. maja u klubu Fest u Zemunu i drugi 11. maja u Božidarcu zajedno sa bendovima Lude Krawe i Proces. A posle somborske promocije, očekujemo nove datume, nove gradove i novi talas antiglobaletnopank-a po celoj Srbiji, a i mnogo šire. Ovim spotom Neozbiljni pesmisti pomerili su granicu. U sledećem video poduhvatu moraju sami sebe da nadmaše. Ali, sve dok prave ovako dobru muziku, sigurni smo da im ni inspiracije za sjajne spotove poput ovog neće nedostajati.

(Visited 53 times, 1 visits today)