Neozbiljni pesimisti u Route-u 66 (nagradna igra)


Neozbiljni pesimistiVeć smo najavili koncert u klubu Route66 (Novi Sad) za 18. novembar, ali nije na odmet da obnovimo gradivo. Od naše najave do danas noviteti su da je spot za pesmu „Sunce tuđeg neba“ imao web premijeru na MTV Srbija, a dan kasnije gostovali su u emisiji „Gruvanje“ na RTV1 gde je takođe prikazan spot koji se sada nalazi i na njihovoj top listi.

Ista pesma je na Rockfm top listi za hit novembra trenutno apsolutni favorit. Spot je sniman marta ove godine u Parizu. Njihov drugi album pod nazivom „Omladinci, kud ste pošli“ trebalo bi uskoro da ugleda svetlost dana.

Za zagrevanje u klubu Route66 biće zadužen bend Ulična rasvjeta. Ovaj, takođe, mnogoljudni bend od sedam članova za sebe kaže da peva na svim svetskim jezicima i jezicima naroda i narodnosti, kao i da su žanrovski nesvrstani. Početak svirke je zakazan za 22h, a cena ulaznice je 250 dinara.

Mi i ovog vikenda nastavljamo sa nagradnim igrama i za ovaj događaj podelićemo dve karte.

Nagradno pitanje glasi: Koji instrument svira član benda koji je u spotu „Sunce tuđeg neba“ na ulicama Pariza prodao CD Neozbiljnih pesimista slučajnoj prolaznici?

Odgovore pišite u komentaru kao i do sada…

Nagradna igra traje do petka 18. novembra do 17h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

{youtube}H0OijjS-FZQ{/youtube}

(Visited 61 times, 1 visits today)