„Nenapisana stranica“ – novi singl benda Opća Opasnost


opca_opasnost_nenapisana_stranicaBend Opća Opasnost objavio je 29. maja na Jutjubu novi singl pod nazivom „Nenapisana stranica“.

Muziku i tekst napisao je Mario Vestić, autor koji potpisuje neke od najvećih hitova Opće opasnosti poput „Jednom kad noć“ i „Treba mi nešto jače od sna“, ali i sve pesme sa posljednja dva studijska albuma benda – „Ruski rulet“ (1997.) i povratnički „Vrati se na svjetlo“, a među kojima su, osim spomenutih koje je prepoznala i diskografska nagrada Porin, pesme poput „Mjesečar“, „Nebo“, „Grad“, „Srce zna“, „Rastaviše i nas dvoje“, „Uzalud sunce sja“, „Pola tone rock’n’rolla“ i „Tri rijeke“.

Produkciju je radio Branimir Jovanovac i sam bend, koji je potpisan i ispod aranžmana. A to su: Pero Galić (vokal), Slaven Živanović Žiža (gitara), Vlado Soljačić Sojka (gitara i prateći vokal), Igor Kolić (bas gitara), Branimir Jovanovac Bani (klavijature i prateći vokal) i Josip Kamenski Kameni (bubanj i prateći vokal).

Od povratka na muzičku scenu, 2010. godine, Opća Opasnost niže uspeh za uspehom – koncertno su obišli čitavu Hrvatsku, svirali su kao predgrupa Bon Joviju u Zagrebu, osvojili su prva mesta radijskih i televizijskih top lista, Porine, te nagrade za najbolji bend (Muzika.hr, 2011.) i rok pevača (Fender Music Awards, 2011.).

„Ne sudi strogo o nama
kad nas se budeš sjećala
dobro i loše sve to zbroji
jer onaj svijet iz našeg sna
u kojem je ljubav nepobjediva
ne može ostvarit ne postoji.“

(Visited 69 times, 1 visits today)