Negative „iznenadio“ spotom pred beogradski koncert!


Negative - Iznenadi meNeposredno pred koncert koji će se pod pokroviteljstvom “Bavarije”, održati 26. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra, grupa Negative snimila je novi spot za numeru “Iznenadi me”.

„Napravili smo dnevni i noćni party sa fanovima sa FB stranice. U dvorištu jedne kuće u Beogradu snimili smo sjajnu atmosferu i druženje ljudi koji su se okupili oko jedne stvari koju veoma vole, a to je Negative. Dok je trajalo sjajno druženje uz roštilj i sviranje oko nas se kretala ekipa koja snima… Sve ostalo može da se vidi na spotu“ – opisuju članovi benda atmosferu na snimanju.

Režiju i montažu spota potpisuje Vladimir Komnenić, direktor fotografije i kamerman je Vladimir Milošević, za Ivanine kostime pobrinula se Aleksandra Mitkovska i njen brend VIBRAZIONI, a za šminku Aleksandra Kojadinović.

Negative - Iznenadi me

Kao predgrupe na koncertu grupe Negative 26. maja u Bašti SKC-a nastupaju sastavi Flip Out i Fandango.

Flip Out je hip-hop/r’n’r bend, sa čvrstim zvukom i emotivnim pričama. Njihove pesme govore o ljubavi i mržnji, o razumevanju i konfuziji, u stilu karakterističnom za novobeogradske blokove.

Fandango je nastao u maju 2010. godine kao rok cover bend koji čine isključivo devojke. Vremenom, okreću se autorskoj muzici i njihove pesme nailaze na dobar odjek. 2011. devojke učestvuju na banjalučkom Demofestu, a krajem iste godine osvajaju drugo mesto na Beogradskom autorskom rok festivalu. Bend vežba i stvara u Beogradu, a putuje i svira svuda po regionu.

Ulaznice za koncert prodaju se po ceni od 800 dinara na blagajni SKC-a, u Felix Shopu u Sremskoj i preko Card Servisa.

  • Foto: David Suba
(Visited 70 times, 1 visits today)