Negativ u bašti SKC-a (nagradna igra)


negativ_by_boris_vezmarU subotu 26. maja, održaće se dugo očekivani i dugo najavljivani koncert grupe Negative u Beogradu.

U kultnom beogradskom prostoru, posle tri duge godine, Negative će odsvirati dobro poznate hitove sa poslednja četiri albuma, ali i premijerno neke od novih pesama, koje će uskoro biti snimljene, a neke od njih predstavljene i putem video spotova. Pre tačno 12 godina, Negative je upravo u SKC-u održao svoj prvi zvanični koncert u Beogradu.

Početak koncerta zakazan je za 21h a ulaznice se prodaju po ceni od 800 dinara na blagajni SKC-a, u Felix Shopu u Sremskoj i preko Card Servisa. Ekipa portala RockSvirke vam poklanja 5 x 2 karte za ovaj koncert. Na postavljeno pitanje odgovorite u komentaru ispod teksta na našem sajtu, a pet najbržih dobiće po dve karte. A pitanje glasi: Koje godine je grupa Negative održala svoj prvi zvanični koncert u Beogradu?

Dobitnici karata biće kontaktirani na mail a na našoj zvaničnoj facebook stranici biće objavljena imena dobitnika. Nagradna igra traje do subote 26. maja u 17h.

(Visited 26 times, 1 visits today)