The National – Novi materijal sa kriptičkim trejlerima


the-nationalČini se da grupa The National zadirkuje fanove svojim dugoočekivanim povratničkim albumom misterioznim trejlerima.Pred predstojeći nastup na Glastonberiju (Glastonbury) ove godine, gde će nastupati na Pyramid Stage-u neposredno pre grupe Foo Fighters, organizator Emili Evis (Emily Eavis) napominje da je sam bend vredan da bude hedlajner. Sada se čini da će imati i novi materijal za izvođenje, prenosi NME.

Nakon proslavljenog albuma iz 2013. godine pod nazivom Trouble Will Find Me, bend bi trebao da objavi novi album krajem ovog leta, a prvi test bi mogao uslediti veoma brzo. The National je podelio kratki trejler u stilu televizijskog novinskog programa. Prvi trejler naslovljen je sa „Sleep Well Beast“, dok je drugi nazvan „The System Only Dreams In Total Darkness“. Oba trejlera prožeta su nepravilnom distorzijom i elektronskim zvukom.

Ranije ove godine bend je predstavio novu numeru na specijalnoj svirci održanoj u znak protesta protiv Donalda Trampa (Donald Trump).

Na pitanje šta da očekujemo na novom albumu, frontmen benda Met Berninger (Matt Berninger) je izjavio: „Sviramo zajedno u sobi što znači da više improvizujemo. Međutim, nije to čisto improvizovanje. Pesme imaju čudan, matematički, elektronski zvuk. Mnogo pesama odlaze u potpuno druge pravce. Nalazimo se usred divljine, usred kišne šume sa različitim zvucima, a to je veoma zabavno mesto za biti.“

(Visited 58 times, 1 visits today)