Natali Kol 5. novembra u Kombank Areni


Natalie ColeNatali Kol (Natalie Cole), ćerka čuvenog džez umetnika Neta Kinga Kola, nastupiće 5. novembra u Kombank Areni. Ovaj koncert biće ujedno i njen prvi nastup u Srbiji.

Natali Kol započela je svoju muzičku karijeru početkom sedamdesetih kao r’n’b pevačica, da bi uspeh doživela već sredinom decenije zahvaljujući hitovima “This Will Be (An Everlasting Love)”, “Inseparable” i “Our Love” sa njenog debi albuma Inseparable objavljenog 1975. godine. Nakon ovog uspešnog perioda, Natali Kol zapada u krizu koju prate smanjenje u prodaji albuma i nastupa, kao i njena ovisnost o narkoticima. Ovome svemu Kolova uspeva da se odupre i 1987. godine napravi kambek kao pop pevačica novim albumom Everlasting i obradom pesme Brusa Springstina (Bruce Springsteen) “Pink Cadillac”. Devedesetih godina Kolova ponovo snima koristeći se izvedbama svoga oca što se pokazuje kao njen najveći uspeh. Album Unforgetable… with Love iz 1991. prodao se u više od sedam miliona kopija i Kolovoj doneo brojne “Gremi” nagrade. Natali Kol uspela je da proda više od trideset miliona diskova širom sveta što svedoči o njenom talentu i kvalitetu njene muzike.

Ulaznice za koncert Natali Kol u Kombank Areni u prodaji su po sledećim cenama: 4.500 dinara (parter – Platinium), 3.500 dinara (parter – Gold), 3.500, 2.900 i 2.500 dinara (sedenje – nivo 200) i 6.000 dinara (suites) kao i putem Eventima.

(Visited 54 times, 1 visits today)