Napravi spot za Linkin Park i osvoji 5000 dolara


Linkin Park - Burn It DownGrupa Linkin Park i ove godine nudi mogućnost da se zaradi novac. Naime, momci iz benda su odlučili da svojim fanovima pruže mogućnost da naprave spot za pesmu „Burn It Down“ prvi singl sa njihovog novog albuma „Living Things“ koji je izašao 26.juna. Proše godine su to uradili za pesmu „The Catalyst“. Svi zainteresovani mogu preuzeti spot ovde i modifikovati ga po svojoj želji, a od njih se očekuje da budu maksimalno originalni, maštoviti i kreativni.

Pobednika će izabrati žiri u sastavu članova grupe Linkin Park, predstavnika Warner Bros Records-a i Genera. Pobednik će dobiti 5000 dolara, kao i premijeru svog spota na MTV-ju na globalnom nivou. Rok za slanje videa je 6. jul. Video poruku Mike-a Shinode pogledajte na sledećem linku: http://genero.tv/watch-video/33053/

Grupa Linkin Park postoji već 12 godina, a nedavno su izdali i svoj 5. studijski album „Living Things“. Nastupaju u sastavu: Chester Bennington (vokal), Mike Shinoda (klavijatura, gitara, vokal), Rob Bourdon (bubnjevi), Brad Delson (gitara), Dave Phoenix Farrell (bas gitara), Joe Hahn (mikseta). Fanovi Linkin Park-a iz Srbije i regiona se o novostima vezanim za bend mogu informisati na društvenoj mreži facebook na fan page-u.

(Visited 66 times, 1 visits today)