Nakon Niša, Let 3 u Beogradu i Novom Sadu


Let_3_02U sklopu svoje mini turneje, popularni riječki bend Let 3, nakon sinoćnjeg zapaženog nastupa u niškom klubu „Feedback“,  obradovaće svoju publiku i u Beogradu i Novom Sadu.

Mrle, frontmen grupe, najavio je pred ova tri nastupa da će bend uskoro izdati svoj novi mini – album:

„On sadrži neke potpuno nove pjesme, neke neobjavljene spotove,video snimke sa proslogodišnjih koncerata koji su održani u našem prostoru za probe u koji stane samo 100 ljudi i na kojima smo svirali samo materijale sa naša prva dva albuma ,„Two doogs fucking“ i „El Desperado“ „, izjavio je Damir Martinović Mrle.

Večeras (23. novembar) Let 3 imaćete priliku da slušate u beogradskom Gun Clubu, u kojem je pre više od godinu dana otvorio drugu sezonu. Ulaznice se mogu kupiti u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na dan koncerta.

U Novom Sadu, u subotu (24. novembar) bend  će popuniti novosadski klub The Quarter.

Ulaznice se mogu kupiti na Gigstix prodajnim mestima po pretprodajnim cenama iznose 600 dinara,  a na dan nastupa iznosiće a 800 dinara. Početak nastupa u oba grada zakazan je za 21:30 čas.

Bend Let 3 je formiran u Rijeci 1987. godine. Njihova muzika može se opisati kao rok sa elementima panka i folka, a svoju popularnost širom bivših Republika, stekli su  svojim provokativnim tekstovima i često šokantnim nastupima. Često su bili su zabranjivani, osporavani i proglašavani ,,nepodobnim”.
U moru estradnih izvođača, provokativni Let 3 teško su mogli ostati neprimećeni.

(Visited 26 times, 1 visits today)