Najveći RHCP Tribute bend na svetu svira u Novom Sadu (nagradna igra)


Red Hot Chili Peppers - World Tribute BandRed Hot Chili Peppers su nesumnjivo jedan od najvećih i najznačajnijih bendova današnjice. Uticali su i utiču na stotine autorskih bendova u celom svetu, a postoji i nekoliko desetina tribute bendova koji pokušavaju da skinu svaki rif, izgled i pokrete originalnog sastava.

Najveći, najpoznatiji i najuverljiviji od njih je svakako RHCP World Tribute Band Organi´c iz Brazila. Članovi RHCP-a su upoznati sa delovanjem ovog benda koji se trenutno nalazi na evropskoj turneji, a u naš region su došli posle nekoliko nastupa u Britaniji. Posle turneje po našem regionu, predstoje im turneja po Južnoj Americi, a potom i po Australiji.

Klub Quarter i RockSvirke vas nagrađuju. Dva čitaoca koji budu brzi i tačno odgovore na pitanje dobiće po jednu kartu za ovaj događaj. Odgovor je potrebno napisati u komentaru ispod ovog teksta do večeras u 20 časova (direktno na sajtu, ne na fejsbuku; takođe molimo da se jave samo oni koji planiraju da idu, kako neko ne bi bio uskraćen za nagradu).

Nagradno pitanje glasi: “U kom gradu u Brazilu je nastao RHCP World Tribute band?”

Ukoliko imate problema s postavljanjem komentara, molimo da pošaljete odgovor mejlom na office@rocksvirke.com.

S dobitnicima će biti kontaktirano mejlom, a na našoj fejsbuk strani objavićemo njihova imena.

U Novom Sadu će nastupiti večeras, u sredu 02.10. u klubu Quarter (Kineska četvrt, Bulevar despota Stefana 5). Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u prodavnici Mungos (Zmaj Jovina 2, u dvorištu).

(Visited 103 times, 1 visits today)