Najavljen Nektar OK Fest od 13. do 15. augusta na Tjentištu


Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska.

Odluku o promeni ranije najavljenog termina, koji je planiran za jul, organizator je doneo nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

Na tri festivalske pozornice publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh / Bajaga i instruktori /Hladno Pivo / Goran Bare & Majke / Zoster / Darko Rundek & Ekipa / Brkovi / TBF /Kanda, Kodža i Nebojša / Buč Kesidi /M.O.R.T. / Moreuz , čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na najvećoj bini.

I ove godine za najverniju publiku, OK kampere, pripremljen je poseban program na njihovom omiljenom stejdžu u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam Nereda – LoveHunters – Mortal Kombat – Who See – Atheist Rap – Marčelo i Napeti Quintet.
Festivalski kamp i ovoga puta otvara se dan ranije tj. 12. avgusta.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stejdža zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni drugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gde će publiku u okviru dnevnog programa OK Summer Stagea u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack. Po završetku programa na main stageu Mladen Tomić i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na OK After Party u OK kampu. Finiš festivala, u nedelju 15. avgusta obeležiće nastup Marine Karamarko na OK Summer stageu, te Marka Nastića i Petra Dundova na OK After Party.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net . Uskoro će biti poznate informacije o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu.

(Visited 231 times, 1 visits today)