Nadahnuti rokenrol


Beogradski sastav „Nikad dosta“ objavio je prvi studijski album „Zaklon, otklon, svima poklon“, u ediciji „Nova srpska scena“.

Ova grupa svira rokenrol obojen neparnim i neobičnim ritmovima, jedinstvenim aranžmanskim rešenjima, interesantnim gitarskim deonicama, oštrim melodijama, a u sklopu s neobičnim vokalima predstavlja autentičan miks koji je teško žanrovski definisati.

Iako postoji već duži niz godina, bend „Nikad dosta“ je demo pesme snimio 2005. godine, a diskove su članovi delili na koncertima, između ostalih, u beogradskim klubovima SKC i „Akademija“, kao i zagrebačkom „Ksetu“.

U februaru prošle godine članovi benda su u počeli snimanje svog prvog zvaničnog izdanja. Producent albuma „Zaklon, otklon, svima poklon“ je Vladimir Tegeltija, na izdanju se nalazi 14 pesama, a konačan oblik albumu dao je Boris Mladenović koji je uradio mastering u studiju „Digimedia“ početkom ove godine.

Članovi sastava „Nikad dosta“ su Dejan Sekulić (gitara, vokal), Dejan Lazarević (bas gitara, vokal, bubnjevi, perkusije), Dragan Manić (bubnjevi), Jelena Popović (akustična gitara, prateći vokal), Aleksandar Stojičić (gitara, vokal).

U stvaranju albuma prvenca učestvovali su i Ljubiša Mladenović (perkusije), Nemanja Banović (truba), kao i Srđan Stojanović, član grupa „Dž Dž“, „Činč“, „Horkestar“.

Sa njima na koncertima nastupa i Aleksandra Vilotić na violini. U planu je koncert u sklopu muzičkog programa festivala Evropskog filma u Subotici, kao i nastup na Egzitu.

Autor: N. Džodan

Izvor: Blic Online

(Visited 48 times, 1 visits today)