Na EXIT dolaze Greta Van Fleet, Phil Anselmo, Tarja i armija gitara


Istinski rok osvaja Exit festival u julu, jer se već najavljenim muzičkim gigantima The Cure pridružuje i trenutno najupečatljiviji mladi rokenrol bend Greta Van Fleet!

Strani mediji zovu ih “spasiocima rokenrola”, a Elton John za njihovu energiju kaže da nije viđena u ovom celom veku, dok je čak i Robert Plant potvrdio da se radi o naslednicima velikih Led Zeppelina! Rasprodali su kompletnu turneju i nastupali na gigantskim pozornicama festivala kao što su Coachella, Lollapalooza i Rock Am Ring, a ovog meseca njihov album stigao je na sam vrh američke top liste!

Dolazi i čuveni frontmen Pantere Phil Anselmo sa svojim novim bendom The Illegals! Metal legenda isporučiće, zajedno sa svojim bendom, ekskluzivan nastup A Vulgar Display of 101 Proof sastavljen isključivo od pesama Pantere, a koji je rezervisan samo za odabrane festivale na predstojećoj turneji!

Operska metal diva Tarja Turunen zavešće te svojim neponovljivim vokalom! Fanovi je obožavaju još od vremena kada je bila frontmenka čuvenog sastava Nightwish, a na Addiko Fusion bini u julu kombinovaće svoj jedinstven glas sa metal zvukom! Njoj će se na istoj bini pridružiti i ska atrakcija The Selecter!

Armija gitara maršira na Explosive binu EXIT festivala – stižu i norveški black metal velikani Arcturus, pioniri švedske death metal scene Entombed A.D, čuveni pankeri Peter and the Test Tube Babies, kao i kalifornijski hardcore pankeri Total Chaos!

(Visited 82 times, 1 visits today)