Muzička televizija Srbije poziva neafirmisane bendove na saradnju


MTS (Muzička televizija Srbije)U moru programa koji zadovoljavaju potrebe dela stanovništa navučenog na “špijuniranje”poznatih i nepoznatih ličnosti, masovno hipnotizirani golotinjom, šundom i sličnim sadržajima, retko gde mogu da se vide i da se proguraju mlade nade Srbije. U klubovima je sve teže doći do termina za svirke pošto faktički bend mora da iskešira da bi svirao, a ne da zaradi. Neafirmisanim bendovima u promociji pomažu portali poput našeg, ali ni to nije dovoljno da se probiju do širih narodnih masa.

S toga je pokrenut projekat M.A.S.A. čiji je cilj da promoviše stvaralaštvo neafirmisanih bendova i izvođača bez ličnog interesa Muzičke televizije Srbije. MTS pokreće program namenjen realizaciji svoje ideje.

Ukoliko smatrate da posedujete kvalitet koji bi trebalo da bude dostupan na uvid svima, pošaljite svoje snimke. MTS vam ne obećava da će od vas napraviti ultra mega giga zvezde, ali će vam pomoći da dobijete parče medijskog prostora.

Potrebno je poslati:

  • predstavljanja članova benda
  • autentični snimak sa probe (oba fajla treba da traju zajedno do tri minuta)
  • spot

Jedini uslov je da snimci budu zadovoljavajućeg kvaliteta za tv emitovanje (idealno je da budu u HD), a urednički tim MTS zadržava neotuđivo pravo izbora bendova koji će se naći u programu i projektu M.A.S.A. (Music.Artist.Search.Agency). Takođe, prednost će imati potpuno neafirmisani ili manje afirmisani bendovi i izvođači. Prijavljeni bendovi ovim takođe stiču mogućnost učešća na koncertnim i drugim manifestacijama koje će organizovati MTS u saradnji sa svim svojim regionalnim centrima (Bosna, Crna Gora, Hrvatska).

Prilozi o učesnicima projekta M.A.S.A biće emitovani u više posebno odvojenih dnevnih blokova u okviru redovne programske šeme Muzičke Televizije Srbije.

Sva dodatna obaveštenja možete dobiti na e mail office@mts.org.rs.

(Visited 135 times, 1 visits today)