Mustejn potvrdio: Svetska turneja Megadeth sa Body Count


Dave Mustaine (Megadeth)Frontmen benda Megadeth Dejv Mustejn (Dave Mustaine) otkriva da će krenuti na turneju sa još pet bendova, sledeće godine, a među njima je i Body Count.Frontmen benda Megadeth Dejv Mustejn i zvezda Body Counta-a Ajs Ti (Ice – T) najavili su saradnju na društvenim mrežama. Mustejn je izjavio, da iako nije fan hip-hopa, veoma se divi frontmenu benda Body Count Ajs Tiju i jedva čeka da zajedno „krenu na put“ 2017. godine.

U intervjuu za magazin Metal Hammer, Mustejn kaže: „Pričali smo o velikoj turneji tokom narednog leta, na kojoj će nam se pridružiti i pet bendova. Oni će više biti gosti na nastupima, nego direktna podrška.“
„Uzeli smo u obzir mnoge zanimljive izvođače, ali što se mene tiče, ja ne izaberem uvek ‘zvezde meseca’ – ja sam više lojalan prijateljima. Uvek sam mislio, iako mnogi drugi ne, da su Body Count sjajni. To nije uobičajeni metal bend, ali dobro je videti kako neko prelazi iz sveta hip-hopa u svet metal muzike. Treba biti širokih shvatanja o različitim ljudima iz razičitog okruženja.“

Turneja će uključiti i nastupe u Aziji, a na listi se nalazi i Malezija, pošto je zabrana nastupa benda Megadeth u toj zemlju ukinuta.

Tim povodom frontmen benda Megadeth je izjavio: „Veoma sam uzbuđen zbog ovoga. Bili smo zabranjivani u Maleziji jer je neka budala u udaljenom području sprovodila nekakvu blek metal seansu i nekog ubila. I potom nam učinila ‘nesumnjivu čast’ naslikavši Megadeth i Slayer na zidu.”

„Naravno, ograničeni ljudi su tvrdili da je Megadeth kriv jer je naše ime na zidu. Kuala Lumpur sam oduvek želeo da posetim dok smo putovali kroz Aziju, ali nismo mogli ići. Sada kada je zabrana ukinuta, to je novi početak.”

(Visited 157 times, 1 visits today)