MusiX Festival #5 – Novi Sad – Club Route66


MusiX Festival #5 – Novi Sad – Club Route66Poslednji MusiX Festival, za Maj mesec, ali prvi u Novom Sadu, najavljen je za sredu 25.05.2011 – te godine u clubu „Route 66“. Cena ulaznice iznosiće 100,00 RSD, a početak je najavljen za 22:00h. Takođe je potrebno naglasiti da će bend „Obscured“ iz Novog Sada, odžati predpromociju svog drugog albuma u okviru ovog dešavanja. Drugi album, kako saznajemo, bi trebalo da bude završen i izdat na kraju leta ove godine.

MusiX Festival u Maju mesecu ste mogli da gledate u gradovima poput Zrenjanina, Smedereva i Kikinde, Sledeća dva MusiX Festivala planirana su za prestonicu i nazad po treči put u dva meseca u Zrenjaninu. Detalje o narednim manifestacijama moći čete da pronađete na facebook stranici MusiX Organizacije.

 

Detaljnije o MusiX Festivalu #5:

Novi Sad – 25.05.2011 – Route 66

  • 1. Obscured (Ns) – Death Metal
  • 2. Black Deck (Ns) – Metal Core
  • 3. Nexus (Bg) – Industrial Metal Core

MusiX Festival je projekat stručnog tima muzičara, koji imaju u cilju da podignu rock & roll / metal scenu u Srbiji i na Ex-Yu teritoriji. Primarni ciljevi su afirmisanje i promocija mladih demo, ali takođe i afirmisanih, muzičkih sastava iz Srbije i inostranstva. Sve vrste muzičih pravaca su dobrodošle i svako ko želi da pomogne u promociji je poželjan.

Sve ostale informacije možete pronaći na oficijalnom sajtu MusiX Organizacije:
http://musix.dot-print.co.rs/

Prijavite svoj bend za MusiX Festival:
http://musix.dot-print.co.rs/fest/srfestival.html

(Visited 79 times, 1 visits today)