Mumford & Sons rasturaju u novom singlu „Hopeless Wanderer“


Mumford & SonsEngleski folk rok sastav Mumford & Sons izdali su novi singl pod nazivom “Hopeless Wanderer“ sa njihovog drugog studijskog albuma Babel.

Dok instrumental pesme dorasta kvalitetu dosadašnjih hitova benda, pravo osveženje predstavlja video spot režiran od strane Sema Džounsa (Sam Jones).

Na snimku se nalazi bend, ali u drugačijoj postavci. Članove benda igraju glumci Ed Helms (Ed Helms), Džejson Bejtmen (Jason Bateman), Džejson Sudeikis (Jason Sudeikis) i Vil Forte (Will Forte). Mumford & Sons su isprva hteli da urade spot za numeru “Babel“, međutim, Džouns je verovao da to jednostavno ne bi funkcionisalo. Nakon što je odlučeno da Džounsu ruke budu potpuno odrešene što se tiče scenarija za video spot, on je konačno snimljen na ranču Golden Oak u Njuhilu, u Kaliforniji krajem aprila. Kada je projekat prikazan članovima benda Mumford & Sons usledilo je opšte oduševljenje. Bend nije imao nijednu zamerku. Ono što je Džouns uspeo da uradi jeste da dramatičnost i emociju pesme prenese na ekran u tolikoj meri da one prerastu u šaljiv performans izvrsnih komičara. Neke od scena koje se ističu jesu scene svirke u čamcu gde Helms snažno grli svoju harmoniku, svirke u štali koja prikazuje stereotip vezan za folk muziku, scene u kojoj se Sudeikis i Forte prepuštaju strastvenom poljupcu, ili one gde „bend“ u zanosu rastura svoje instrumente. Bilo kako bilo, ova kombinacija muzičkog i video hita nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Mumford & Sons čine Markus Mamford (Marcus Mumford), Ben Lovet (Ben Lovett), Vinston Maršal (Winston Marshall) i Ted Dvejn (Ted Dwane).

  • Foto: Ty Johnson
(Visited 49 times, 1 visits today)